THE קידום אתרים בגוגל DIARIES

The קידום אתרים בגוגל Diaries

The קידום אתרים בגוגל Diaries

Blog Article

איך מבצעים מחקר ביטויי מפתח איכותי? במאמר הזה מפורטות שתי שיטות מצויינות שיסייעו לכם לבצע מחקר ביטויי מפתח בצורה שתיתן מענה לכל תהליך הקידום האורגני שבכוונתכם לבצע.

כמו כן, התחרות משתנה, לפעמים ברמה קיצונית – בהתאם לחיפוש הספציפי. גם באותה נישה, כל ביטוי זה עולם ומלואו ויכול להניב תוצאות שונות לחלוטין, ולכן התחרות משתנה בהתאם.

אז איך מקדמים אתר בגוגל לבד? זה אמנם לא פשוט ודורש הכרות עם כמה וכמה תחומים – וגם ואולי בעיקר משמעת עצמית, סבלנות ומוטיבציה.

מנוע החיפוש לא מגיע לאתר שאתם מקדמים בכל יום בהכרח. למעשה, התדירות שבה מבקר מנוע החיפוש אצלכם באתר לצורך שיהוי ומיפוי עמודים שנוספו לאתר תלויה בלא מעט פרמטרים: כמות הקישורים מאתרים שונים הנכנסים אליכם לאתר, תדירות העדכון של האתר, איכות העדכונים באתר (מנוע החיפוש לא ימהר לעדכן את האינדקס שלו בכל עדכון שולי שבוצע לדפי האתר), ההיסטוריה של הדומיין אליו משוייך האתר ועוד.

אז עכשיו, אחרי שהאתר שלכם טס כמו חללית קרב, הגיע הזמן לעבור שוב פעם על כל העמודים באתר, רק שהפעם – אנו נרד לרזולוציות יותר נמוכות.

בניגוד לתגית קנוניקל שהוצגה מקודם, כאן ההמלצה למנוע החיפוש היא לאנדקס את כל העמודים הרלוונטיים.

לפני הכל אני ממליץ לצפות בסרטון הבא בו אני מסביר על הפרמטרים החשובים ביותר של קידום אורגני:

חשוב להבין: ישנו הבדל בין כותרת המאמר או העמוד שאתם סיפקתם באמצעות מערכת הניהול של האתר, ובין תג הכותרת המוצג במנוע החיפוש.

עסק שמטפל במעט נושאים מורכבים או בהרבה נושאים פשוטים וקלילים? האם אני עוסק בתחום דינמי ומשתנה באופן תכוף או שמא בתחום יציב וסטטי באופן יחסי?

אשמח לדעת האם המדריך עזר לכם ואפילו במעט – ואני תמיד כאן במידה ויש שאלות בנושא ובכלל

לצד התוכן והקישורים, אלמנט חשוב נוסף הוא ביצוע אופטימיזציה מתמשכת של רכיבים שונים באתר, על מנת להתאים אותם למנוע החיפוש ולגולשים עצמם.

בזכות הידע שאתה והצוות לא מפסיקים ללמוד בעצמכם ואז לתת לקהילה,

אחת מן המשימות אליהן צריך לגשת מקדם אתרים בבואו לבצע אופטימיזציה לאתר היא לזהות את הקישורים השבורים באתר, כלומר, הקישורים שיוצאים מדפי האתר אך מובילים לכתובת שאינה רלוונטית עוד, ולטפל בהם. על מנת לטפל בקישורים שבורים יש צורך במיפוי התוכן אליו מתייחס הקישור, במציאת תוכן אלטרנטיבי שיכול here לספק מענה לחווית הגלישה של המשתמש אשר עושה שימוש בקישור, ובביצוע הפניות קבועות או זמניות לעמוד החדש.

אחד מרכיבי הקישור שיש לו משמעות רבה בקידום ביטויי מפתח ספיציפיים במנועי החיפוש הוא טקסט העוגן, או בשפה המקצועית האנקור של הקישור. על מנת לשוות לפרופיל הקישורים מראה טבעי, נהוג לבזר את טקסט העוגן ולדאוג שיהיה מגוון ככל האפשר, תוך התמקדות מסויימת בביטויי המפתח שנרצה לקדם.

Report this page